Aftereight brownies

Idag tänkte jag bjuda på ett recept som jag gjort flera gånger eftersom de är sååå goda! Och verkligen enkla att göra! Jag har en förkärlek till kakor i långpanna eftersom det ofta är enkelt, gott och det blir mycket på en gång. Men visst det är roligt å baka andra kakor också men ja... är det ett recept på långpannekaka så dras mina ögon direkt dit. 

Aftereight brownies
20 st 

3ägg

2 dl strösocker
1 ¼ dl vetemjöl
1 dl kakao
2 tsk vaniljsocker

1 nypa salt


150 g smör, smält

Garnering
ca 20 plattor After Eight
florsocker

GÖR SÅ HÄR
1. Testa att lägga ut ca 20 After Eight-plattor i en form så att de får plats. Formen  ca 18 x 25 cm.
2. Sätt ugnen på 180 grader. Vispa ägg och socker pösigt i en bunke. Blanda ihop mjöl, kakao, vaniljsocker och salt och rör ner det och smöret i äggsmeten.
3. Häll smeten i en smord och bröad form, ca 18 × 25 cm.
4. Grädda kakan mitt i ugnen i ca 20 min. Låt den svalna något i formen.
5. Lägg på After Eight-plattorna tätt intill varandra medan kakan fortfarande är ljummen. Ställ kakan i kylen i ca 1 tim. Skär kakan i rutor och pudra över florsocker före servering.





Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Sandras mat o kakor

En blogg där egenskapade recept och andras varvas med tankar om livet och dess mening. Bloggen tar upp allt ifrån klassiska recept på drömmar till mer nyskapade som marshmallowbrownies. När det kommer till mat blandas snabba vardagsrecept med recept för helg och finare tillfällen. En blogg skapad av kärlek till det goda i livet, mat och bak.

RSS 2.0