Aftereight brownies
Idag tänkte jag bjuda på ett recept som jag gjort flera gånger eftersom de är sååå goda! Och verkligen enkla att göra! Jag har en förkärlek till kakor i långpanna eftersom det ofta är enkelt, gott och det blir mycket på en gång. Men visst det är roligt å baka andra kakor också men ja... är det ett recept på långpannekaka så dras mina ögon direkt dit.

Aftereight brownies
20 st
3ägg
2 dl strösocker
1 ¼ dl vetemjöl
1 dl kakao
2 tsk vaniljsocker
1 nypa salt
150 g smör, smält
Garnering
ca 20 plattor After Eight
florsocker
GÖR SÅ HÄR
1. Testa att lägga ut ca 20 After Eight-plattor i en form så att de får plats. Formen ca 18 x 25 cm.
2. Sätt ugnen på 180 grader. Vispa ägg och socker pösigt i en bunke. Blanda ihop mjöl, kakao, vaniljsocker och salt och rör ner det och smöret i äggsmeten.
3. Häll smeten i en smord och bröad form, ca 18 × 25 cm.
4. Grädda kakan mitt i ugnen i ca 20 min. Låt den svalna något i formen.
5. Lägg på After Eight-plattorna tätt intill varandra medan kakan fortfarande är ljummen. Ställ kakan i kylen i ca 1 tim. Skär kakan i rutor och pudra över florsocker före servering.
