Lövbiffspanna

En otroligt god och snabblagad middag är det de flesta vill ha efter en arbetsdag. Lövbiff är tacksamt att använda sig av eftersom den steks otroligt fort och är enligt mig riktigt god, både som rullader men även i gryta. Idag blev det en lövbiffspanna serverad till pasta. 

Lövbiffspanna
Ca 600g Lövbiff
1 burk champinjoner
150g Philadelphiaost
4 dl Matgrädde
Salt o Peppar
Kalvfond 
Soya

Pasta

Skär lövbiffen i strimlor och stek dem hastigt i stekpannan. Salta och peppra. Tillsätt champinjonerna och klicka i Philadelphiaosten och slå på grädden. Låt koka samman och red av till önskad konsistens. Smaka av med fond och soya och låt småputtra medan pastan kokar.




Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Sandras mat o kakor

En blogg där egenskapade recept och andras varvas med tankar om livet och dess mening. Bloggen tar upp allt ifrån klassiska recept på drömmar till mer nyskapade som marshmallowbrownies. När det kommer till mat blandas snabba vardagsrecept med recept för helg och finare tillfällen. En blogg skapad av kärlek till det goda i livet, mat och bak.

RSS 2.0