Tacolasagne med kyckling
Fick jag välja om jag skulle äta fisk, kött eller kyckling resten av livet så skulle kyckling vinna lätt! Detta är ett nytt recept för mig och jag tänkte att kyckling, taco och lasagne aldrig kan bli fel, och rätt hade jag. Det blev en riktigt god middag och det bästa är att det finns massa kvar till matlådor!


Tacolasagne med kyckling
4port (jag gjorde dubbel)
500g kycklingfilé
1 burk champinjoner
Alt. 150g färska
1 påse tacokrydda
1 dl vatten
1 burk krossade tomater
2 dl mjölk
2 dl creme fraiche
Salt o peppar
Riven ost
200g pastaplattor (färska)
1. Hacka kycklingen i små strimlor.
2. Skölj och skiva svampen om du använder färska. Om de är på burk öppna den med en konservöppnare å slå av spadet.
3. Stek kyckling och svamp i en het panna, salta o peppra lite. Krydda med tacokryddan och slå på vatten. Låt puttra i några minuter.
4. Blanda creme fraiche, mjölk, krossade tomater och en näve riven ost. Smaka av med salt och peppar. Blir den för lös blandaner lite mjöl.
5. Ta fram den färska pastan från kylen.
6. Varva pasta, kyckling och sås i en smord ugnsform.Avsluta med riven ost på toppen och grädda i ugnen ca 25 min på 200 grader.


URL: http://blogofphoto.webblogg.se
Mums :D